Agenda


Workshop en trainingen

Galavazi & Verduin organiseert workshop en trainingen InCompanie voor bedrijven en per open inschrijving voor individuele medewerkers.

Workshops 2018

Beter omgaan met je collega's: een kennismaking met DISC.

Vrijdagmiddag 13 april 2018, Limmen


Assertiviteit en zelfvertrouwen: Voel je goed over jezelf!

Vrijdagmiddag 23 maart 2018, Limmen

 

Hieronder vind je meer informatie.

 

 

Assertiviteit en Zelfvertrouwen

23-03-2018 13:30

Voel je beter over jezelf!

Beter omgaan met je collega's 13-4

13-04-2018 13:30

Wil jij prettiger werken met je collega's? Dat kan! Begrijp meer van jouw eigen gedrag en dat van je collega's, door deel te nemen aan de middagworkshop. Je leert over voorkeursstijlen en begrijpt hoe je beter kunt aansluiten op elkaar. Na deze middag zie je je collega's of klanten door andere ogen!

Klanten aan het woord

 • “Scherpe analyse van het probleem. De coaching is niet altijd makkelijk, maar ik merk het resultaat en ik ben er blij mee!”

  ICT-specialist
 • “ik zag het eigenlijk niet zitten in het begin, onze teamcoaching. Maar ik heb gemerkt dat het heel fijn is om te kunnen sparren met Galavazi & Verduin en te kunnen uitdiepen hoe je met zaken om kunt gaan!”

  Directieteam
 • “Zweverig, dat is wat ik denk, als ik denk aan coaching. Bij Galavazi & verduin is dit zeker niet het geval. Praktische coaching op maat, waar mee je echt verder kunt. Doelgericht en bijsturend als er zich dringende zaken aandienen. Ik ben me nu bewuster van mijn eigen mogelijkheden en hoe ik grip kan houden”

  Leidinggevende
 • “Veel geleerd en heel blij mee. Ons team heerste veel onbegrip, maar door de DISC-training kan ik nu beter aansluiten bij de ander en dat maakt de samenwerking makkelijker.”

  Team Gezondheidszorg

Onze klanten

Ontwikkeld door Zeno Webdevelopment

Top