Meer weten?


Neem contact met ons op!

Galavazi & Verduin

Galavazi & Verduin is een samenwerkingsverband tussen Galavazi Coaching en Training en Heleen Verduin Psycholoog op de werkvloer. Wij zijn beiden trainer, coach en psycholoog en hebben ons gespecialiseerd in begeleiden van medewerkers en preventie van verzuim. Wij helpen ondernemers om medewerkers en teams beter te laten functioneren, om meer werkplezier te creeeren en daardoor betere resultaten te behalen.

Informatie over begeleiding of training

Heb je vragen, een afspraak maken of aanmelden voor een training? Vul je gegevens en je vraag dan in, in het contactformulier hieronder. Wij nemen dan contact met je op!

4 + 2 =

Klanten aan het woord

 • “Scherpe analyse van het probleem. De coaching is niet altijd makkelijk, maar ik merk het resultaat en ik ben er blij mee!”

  ICT-specialist
 • “ik zag het eigenlijk niet zitten in het begin, onze teamcoaching. Maar ik heb gemerkt dat het heel fijn is om te kunnen sparren met Galavazi & Verduin en te kunnen uitdiepen hoe je met zaken om kunt gaan!”

  Directieteam
 • “Zweverig, dat is wat ik denk, als ik denk aan coaching. Bij Galavazi & verduin is dit zeker niet het geval. Praktische coaching op maat, waar mee je echt verder kunt. Doelgericht en bijsturend als er zich dringende zaken aandienen. Ik ben me nu bewuster van mijn eigen mogelijkheden en hoe ik grip kan houden”

  Leidinggevende
 • “Veel geleerd en heel blij mee. Ons team heerste veel onbegrip, maar door de DISC-training kan ik nu beter aansluiten bij de ander en dat maakt de samenwerking makkelijker.”

  Team Gezondheidszorg

Onze klanten

Ontwikkeld door Zeno Webdevelopment

Top