Vastlopen in je werk of privé


Een goed gesprek helpt je om helderheid te krijgen

Hulp inschakelen

 

Vastlopen in je werk kan door verschillende oorzaken ontstaan. Misschien ben je overbelast, of zit je niet helemaal op de juiste plek? Of staat je privesituatie onder druk en merk je dat je niet goed meer functioneert.

Coaching helpt je om de manier hoe je nu met zaken omgaat tegen het licht te houden en de effectivititeit van je handelen te verbeteren. Dit vraagt je om nieuwe vaardigheden aan te leren en oude gewoonten en patronen los te laten. Dat wil niet zeggen dat de je gaat veranderen in een heel ander persoon, het betekent eerder dat je dichter bij jezelf komt en beter in staat bent om het beste uit zichzelf te halen.

In coaching

Een coachingstraject begint bij de vraag: waar loop je tegen aan en wat wil je ontwikkelen/bereiken? Coaching betekent jezelf serieus nemen en de tijd nemen voor je leerproces. Dat kost moeite en inzet, en is niet altijd leuk, want je krijgt een spiegel voorgehouden welk gedrag werkt en wat niet. Uiteindelijk werken we toe naar meer zelfkennis en zelfbewustzijn, daadkracht en meer zelfwaardering, zodat een medewerker zich zelfverzekerder gaat gedragen en meer werkplezier ervaart.

Het coachingstraject

Voor de volgende onderwerpen kun je bij ons voor coaching terecht:

- meer zelfvertrouwen
- betere relaties op de werkvloer
- assertiviteit
- persoonlijke problemen die weerslag hebben op het functioneren
- ontwikkeling van sociale vaardigheden en persoonlijke effectiviteit
- communicatie
- relaties

Traject

- Intake leidinggevende en medewerker
- Plan van aanpak
- 5 coachingssessies 1 à 1,5 uur
- Evaluatie van het traject met leidinggevende en medewerker

De duur van een coachingstraject hang af van de ernst van de problematiek. In eerste instantie wordt gestart met een traject van 5 sessies. Tussen de sessies door wordt de coachee tot oefenen aangezet met thuisopdrachten.

Klanten aan het woord

 • “Scherpe analyse van het probleem. De coaching is niet altijd makkelijk, maar ik merk het resultaat en ik ben er blij mee!”

  ICT-specialist
 • “ik zag het eigenlijk niet zitten in het begin, onze teamcoaching. Maar ik heb gemerkt dat het heel fijn is om te kunnen sparren met Galavazi & Verduin en te kunnen uitdiepen hoe je met zaken om kunt gaan!”

  Directieteam
 • “Zweverig, dat is wat ik denk, als ik denk aan coaching. Bij Galavazi & verduin is dit zeker niet het geval. Praktische coaching op maat, waar mee je echt verder kunt. Doelgericht en bijsturend als er zich dringende zaken aandienen. Ik ben me nu bewuster van mijn eigen mogelijkheden en hoe ik grip kan houden”

  Leidinggevende
 • “Veel geleerd en heel blij mee. Ons team heerste veel onbegrip, maar door de DISC-training kan ik nu beter aansluiten bij de ander en dat maakt de samenwerking makkelijker.”

  Team Gezondheidszorg

Onze klanten

Ontwikkeld door Zeno Webdevelopment

Top