Een goed team


Meer werkplezier en betere resultaten

Een goede team is goud waard!

 

Nee, je hoeft geen vrienden te zijn om goed samen te werken. Maar vriendelijke collega's zijn wel zo prettig.  Soepel samenwerken en goede onderlinge verhoudingen zorgen voor een ontspannen sfeer op de werkvloer, betere resultaten en ontplooiing van talenten. Je kunt je voorstellen dat als de sfeer in het team slecht is en er vaak conflicten zijn die niet opgelost worden, dat het bedrijfsresultaat hier uiteindelijk onder lijdt. Het risico op fouten en verzuim is dan groot.

Werken aan je team

 

Een aantal manieren waardoor samenwerking kan verbeteren:

- collega’s kennen elkaar goed, er is onderling vertrouwen

- collega’s hebben met elkaar gesproken over omgangsvormen

- collega’s communiceren effectief, er is regelmatig constructief overleg 

- roddelcultuur wordt niet getolereerd, conflicten worden aangepakt.

Ons werk met teams is gebaseerd op het realiseren van meer begrip op de werkvloer. Door o.a. een DISC-analyse leren teamleden elkaar kennen, gedrag wordt bespreekbaar, evenals de wijze hoe je met elkaar omgaat. Teamdoelen worden helder gemaakt en door het team bepaalt, zodat de teamleden zich eigenaar voelen van de koers, hun aandeel daarin en de gang van zaken op de vloer. Een sterk team vertrouwt en bouwt op elkaar, durft een discussie aan en kent de kwaliteiten van de medeteamleden. 

Wij helpen jouw team op weg!

 

Wil jij ook betere samenwerking binnen je team? Neem contact op en vertel wat er gaande is!

Klanten aan het woord

 • “Scherpe analyse van het probleem. De coaching is niet altijd makkelijk, maar ik merk het resultaat en ik ben er blij mee!”

  ICT-specialist
 • “ik zag het eigenlijk niet zitten in het begin, onze teamcoaching. Maar ik heb gemerkt dat het heel fijn is om te kunnen sparren met Galavazi & Verduin en te kunnen uitdiepen hoe je met zaken om kunt gaan!”

  Directieteam
 • “Zweverig, dat is wat ik denk, als ik denk aan coaching. Bij Galavazi & verduin is dit zeker niet het geval. Praktische coaching op maat, waar mee je echt verder kunt. Doelgericht en bijsturend als er zich dringende zaken aandienen. Ik ben me nu bewuster van mijn eigen mogelijkheden en hoe ik grip kan houden”

  Leidinggevende
 • “Veel geleerd en heel blij mee. Ons team heerste veel onbegrip, maar door de DISC-training kan ik nu beter aansluiten bij de ander en dat maakt de samenwerking makkelijker.”

  Team Gezondheidszorg

Onze klanten

Ontwikkeld door Zeno Webdevelopment

Top