Persoonlijk of professioneel ontwikkelen


Laat je inspireren!

 Groei en ontwikkeling 

 

De wereld om je heen verandert voortdurend, net als de werkomgeving waarin je je bevind. Nieuwe uitdagingen, nieuwe eisen, je kunt niet stil blijven staan, je moet mee. Galavazi & Verduin heeft een groot aantal trainingen in haar Academie, die helpen bij persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Sterk staan in je werk en meer werkplezier evaren, dat is ons doel.

De trainingen zijn individueel te volgen, maar ook met meerdere medewerkers in de organisatie, zowel in Limmen als InCompany. Hieronder ziet u wat wij bieden en voor elke training geldt dat het mogelijk is de training aan te passen naar wens. Ziet u een interessante training? Neem contact op voor overleg of een offerte!

 

Onze trainingen

Beter omgaan met collega's!

Weet jij waarom je op een bepaalde manier reageert op acties en reacties van collega’s? Maak kennis met DISC, analyseer je eigen gedrag en dat van de ander en leer hoe je beter op elkaar kunt reageren.

Drijfveren en loopbaanankers

Waar kom jij je bed voor uit? Wat geeft je energie en wat kost je energie in je werk? En wat ligt hier aan ten grondslag? Kennis hiervan geeft je de mogelijkheid betere keuzes te maken in je loopbaan.

Assertiviteit en zelfvertrouwen

Kom tot bloei, ga staan voor jezelf! Begrijp wat assertiviteit is en hoe je zelfvertrouwen opbouwt.

Omgaan met Conflicten

Ben je conflictmijdend? Of wordt elk meningsverschil een heftige strijd? Er zijn verschillende manieren om met conflicten om te gaan. Leer onderscheid te maken wat je wanneer inzet en oefen met nieuwe vaardigheden.

Beïnvloeden

Vergroot je kansen door effectief te beïnvloeden. Met respect aansluiten op de ander, door te je verdiepen in de ander en zijn belang en helder te communiceren over jouw wensen.

Omgaan met Stress

Functionele stress helpt om snel te reageren in noodsituaties. Maar wat als je stress ervaart die je niet helpt, als je lichamelijk klachten ontwikkelt, omdat je niet meer ontspant? Krijg inzicht in jouw stressreactie en handvatten om stress te verminderen.

Grenzen stellen

Voor jezelf opkomen en duidelijk aangeven waar jouw grenzen liggen. Voor de één heel vanzelfsprekend, voor de ander ingewikkeld en lastig. Oefen met jouw grens en ontwikkel lef!

Omgaan met Veranderingen

Beweeg jij makkelijk mee met veranderende omstandigheden? Of maakt verandering je nerveus en star? In deze training helpen we je veranderingen anders te zien, zodat je naast het gevoel van verlies ook andere mogelijkheden gaat zien. 

Klanten aan het woord

 • “Scherpe analyse van het probleem. De coaching is niet altijd makkelijk, maar ik merk het resultaat en ik ben er blij mee!”

  ICT-specialist
 • “ik zag het eigenlijk niet zitten in het begin, onze teamcoaching. Maar ik heb gemerkt dat het heel fijn is om te kunnen sparren met Galavazi & Verduin en te kunnen uitdiepen hoe je met zaken om kunt gaan!”

  Directieteam
 • “Zweverig, dat is wat ik denk, als ik denk aan coaching. Bij Galavazi & verduin is dit zeker niet het geval. Praktische coaching op maat, waar mee je echt verder kunt. Doelgericht en bijsturend als er zich dringende zaken aandienen. Ik ben me nu bewuster van mijn eigen mogelijkheden en hoe ik grip kan houden”

  Leidinggevende
 • “Veel geleerd en heel blij mee. Ons team heerste veel onbegrip, maar door de DISC-training kan ik nu beter aansluiten bij de ander en dat maakt de samenwerking makkelijker.”

  Team Gezondheidszorg

Onze klanten

Ontwikkeld door Zeno Webdevelopment

Top